ΓΙΑ 8 ΑΤΟΜΑ
312 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ανά μερίδα
Υλικά
- 100 γρ. μέλι
- 100 γρ. γλυκόζη
- 250 γρ. σουσάμι
- 100 γρ. ξηρούς καρπούς, θρυμματισμένους
- 200 γρ. ξερά φρούτα
- 60 γρ. Ρυζάλευρο
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα ζεσταίνετε το μέλι και τη γλυκόζη ώσπου να δέσει το σιρόπι.
Ανακατεύετε το σουσάμι με τους ξηρούς καρπούς, τα φρούτα και το ρυζάλευρο.
Τα προσθέτετε στο σιρόπι και ανακατεύετε καλά.
Τοποθετείτε το μείγμα σε ταψάκι που έχετε καλύψει με λαδόκολλα.
Πιέζετε με ένα κουτάλι, ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180ο C, για 20 λεπτά, ώσπου να ροδίσει η επιφάνεια του γλυκού.