ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ
155 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ανά μερίδα
ΥΛΙΚΑ
- 2 φλιτζ. άγριο ρύζι, βρασμένο
- 1 κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
- 100 γρ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες, ψημένη στο γκριλ
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
- 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Εκτέλεση
Σε μπολ ανακατεύετε το ρύζι, το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα αμύγδαλα. Περιχύνετε με το ελαιόλαδο και το λεμόνι, και πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.