Η σούπα αυτή έχει εξαιρετικά χαμηλές θερμίδες, αλλά είναι ιδιαίτερα θρεπτική σε πρωτεΐνες χάρη στο ψάρι που περιέχει.
Υλικά
- 300 ml ζωμό λαχανικών
- 400 γρ. καρότα, κομμένα σε ροδέλες
- 100 γρ. αρακά
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο
- 400 γρ. σφυρίδα φιλέτο ή άλλο ψάρι της αρεσκείας σας, κατάλληλο για σούπα
- λίγο αλατοπίπερο
- λίγο φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
Εκτέλεση
-Σοτάρετε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα για 3 λεπτά περίπου.
-Βάζετε όλα τα λαχανικά στην κατσαρόλα μαζί με το ζωμό και τα αφήνετε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν.
-Προσθέτετε το ψάρι σε κομμάτια και τα αφήνετε να βράσουν όλα μαζί για άλλα 10 λεπτά.
-Αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε με λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι.